bovenbalk met terugknop
electronische presentatie

Electronische presentatie


Hoe maakt u het beste aan een groep mensen duidelijk wat u bedoelt? Vooral als het gaat om vrij ingewikkelde materie of gevoelige zaken? Inderdaad, met een goede presentatie. Die blijft "hangen" in de hoofden. En door de presentatie af te drukken en mee te geven kan uw boodschap nog eens rustig worden nagelezen.
Maar...... dan moet die presentatie goed worden uitgevoerd anders bereikt u het tegenovergestelde.
Een goede presentatie is niet alleen afhankelijk van de verteller, maar ook van de kwaliteit van tekst en illustraties. Een electronische presentatie is dan handig: deze raakt niet zoek, kan makkelijk worden aangepast voor een nieuwe sessie en kan een kwalitatief hoogwaardig beeld geven van wat u wilt vertellen.
Als u teksten en illustraties heeft, dan maakt 8rProducties dergelijke presentaties voor u, op het befaamde RiscOS-platform. Dus niet de rafelige letters van een "standaard computer" maar kwalitatief goed en scherp. En dat komt uw presentatie ten goede!
  bankmedew.jpg - 140Kb multim.jpg - 62Kb evo.jpg - 94Kb
  Bovenstaande voorbeelden (verkleind weergegeven) laten zien wat wij bedoelen. Door er op te klikken met de muis kunt u de dia's alle drie op een grootte van 800x600 puntjes (pixels) zien.
Om de door ons gemaakte presentatie te vertonen heeft u overigens geen aparte apparatuur nodig, u kunt hier uw eigen computer(s) en presentatieprogrammatuur voor gebruiken.